RASKASTA METALLIA LEMILTÄ – METALLIYHTYE STAM1NA SEKÄ PERINTEINEN KIUASVALMISTAJA MISA OY TUOVAT MARKKINOILLE UUDEN HEV1 -PUUKIUKAAN

Metalliyhtye Stam1na lanseeraa yhdessä kiuasvalmistaja Misan kanssa oman, Stam1na-logoa kantavan HEV1-puukiukaan.

"Heti kun yhtyeemme sai mahdollisuuden omaan kiukaaseen, roihahdimme ajatuksesta liekkeihin. Musiikissamme ja saunomisessa yhdistyy niin hiki, tuli, metalli, kuin myös raskas rock. Misa on todellisen saunametallin takoja!” - Stam1na

Misan uusi Hev1 -puukiuas valmistetaan nimensä mukaisesti todella raskaaseen sarjaan, joka kestää kovaakin kulutusta ja saunomista. Tuote valmistetaan ensiluokkaisista kotimaisista raaka-aineista käsityönä Lemin kunnassa Etelä-Karjassa, kiuas on CE-merkitty ja sillä on avainlippu merkki.

”Tämän Hev1-kiukaan syntyyn vaikutti osaltaan kotikuntamme Lemin ”Capital of Metal”-titteli. Kiuas on muotoilultaan hyvin selkeälinjainen, vahvoilla yksityiskohdilla täydennetty. Rakenteen osalta se on tehty kestäväksi. Stam1nan kanssa meillä löytyi monia yhdistäviä tekijöitä ja olemme iloisia tästä yhteistyöstä. Stam1nan mukana kiukaaseen tuli omat mausteensa, jotka ovat vuoden 2020 mallissa näyttävästi esillä”, kertoo kiukaan suunnitellut Misan tuotantopäällikkö Sami Sinkko.

Materiaalit ovat 50 % paksummat kuin Misan normaaleissa puukiukaissa, kiukaaseen mahtuu yli 200 kg kiviä ja sitä voi käyttää saunoihin aina 25 kuutioon saakka.

”Uusi Hev1-kiuas täydentää tuotevalikoimaamme suuren kivimäärän kiukaissa ja erottuu ominaisuuksillaan. Kiuas soveltuu yleisempiin kotisaunojen saunan kokoihin ja tarjoaa saunojille miellyttäviä löylyjä sekä silmäniloa”, Sinkko jatkaa.

Limited edition Misa-Stam1na puulämmitteinen Hev1 kiuas on myynnissä 1.2.-26.6.2021 Misa jälleenmyyjillä kautta maan.

Stam1nan haastattelut & management:

Katja Vauhkonen / Fullsteam Management,

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 747 9933

www.stam1na.com

Lisätietoja kiukaasta:

Misa Oy, myyntijohtaja Sami Lehtonen, 040-0975060

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja HEV1 kiukaasta: http://misa.fi/fi/hev1

Painokelpoiset pressikuvat: https://drive.google.com/drive/folders/1JS3FFlMd__PpnpBHnJRapfg5ii8teCLJ

Vuonna 1956 perustettu Misa Oy on Lemin kunnassa toimiva perinteinen kiuasvalmistaja. Tuotteet valmistetaan korkealuokkaisista raaka-aineista, kotimaisena käsityönä ja ne tunnetaan korkeasta laadustaan. Kaikilla kiukailla ja grilleillä on Avainlippu -merkki. Yritys työllistää noin 25 henkilöä ja se on Lemin kunnan jälkeen alueen toiseksi suurin työnantaja.