Laavukiukaat

Laavukiuasmallistostamme löytyy yhdistelmätoiminen kiuas, jonka voi lämmittää joko puulla tai sähköllä. Laavukiuasmallistostamme löytyy myös pelkästään sähköllä lämmitettävät mallit.

Muotoilultaan ajaton laavukiuas on erinomainen valinta pehmeiden ja virkistävien löylyjen ystäville. Löylyvesi koskettaa vain vuolukivipintaa, näin syntyvät ionittomat löylyt ilman rautaoksidin muodostumista.  Alas ulottuva löylypinta lämmittää saunan liki lattianrajasta kattoon, joten laudekorkeus voidaan tarvittaessa mitoittaa alemmas tai huomioida esim. liikuntarajoitteisten tarpeet lauderatkaisussa. Laavukiukaita on käytössä esim. palvelu- ja hoivakodeissa.

Vuolukiven tunnettu varauskyky ja suuri kivimassa kuivattavat saunan tehokkaasti kylpemisen jälkeen estäen homeongelmia.

10099Puu- ja sähkölämmitteinen yhdistelmäkiuas, jonka tekniikka takaa laavukkaat löylyt. Kiukaan voi lämmittää vaivattomasti nappia kääntämällä tai perinteisesti puita polttamalla. Voit valita kiukaan lasiluukun ja säätimet joko oikealle tai vasemmalle sivulle edestä katsoen. Hormiliitäntä kiukaan takaa tai toiselta sivulta. Säätöjalat ja lasiluukku ovat vakiovarusteena.

Lue lisää: Yhdistelmäkiuas 10099L/R 9 kW

10012Suurempiin koti- ja yhteisösaunoihin soveltuva laavukiuas. Kiuasta ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella.
Alas ulottuva löylypinta lämmittää saunan liki lattianrajasta kattoon, joten laudekorkeus voidaan tarvittaessa mitoittaa alemmas tai huomioida esim. liikuntarajoitteisten tarpeet lauderatkaisussa. Laavukiukaita on käytössä esim. palvelu- ja hoivakodeissa.
Vuolukivisiä kivilaattoja on 12 kW:n mallissa 6 kappaletta ja 18 kW:n mallissa 8 kappaletta.

Lue lisää: Sähkökiuas 10012 12 kW / 10018 18 kW