Ajankohtaista

HENRI KIILI ON MISA OY:N UUSI MYYNTIJOHTAJA

 Misa Oy on nimittänyt Henri Kiilin yhtiön uudeksi myyntijohtajaksi 1.12.2022 alkaen.

 Henri Kiilillä on vahva Misa tausta. Hän on ollut töissä Misalla yli kymmenen vuotta työskennellen tilausten käsittelyssä sekä myynnin ja   markkinoinnin parissa.

 Henri tulee jatkossa vastaamaan asiakaskumppanuuksistamme.

 

Henrin yhteystiedot:

Henri Kiili

020 710 9396

henri.kiili(at)misa.fi

RASKASTA METALLIA LEMILTÄ – METALLIYHTYE STAM1NA SEKÄ PERINTEINEN KIUASVALMISTAJA MISA OY TUOVAT MARKKINOILLE UUDEN HEV1 -PUUKIUKAAN

Metalliyhtye Stam1na lanseeraa yhdessä kiuasvalmistaja Misan kanssa oman, Stam1na-logoa kantavan HEV1-puukiukaan.

"Heti kun yhtyeemme sai mahdollisuuden omaan kiukaaseen, roihahdimme ajatuksesta liekkeihin. Musiikissamme ja saunomisessa yhdistyy niin hiki, tuli, metalli, kuin myös raskas rock. Misa on todellisen saunametallin takoja!” - Stam1na

Misan uusi Hev1 -puukiuas valmistetaan nimensä mukaisesti todella raskaaseen sarjaan, joka kestää kovaakin kulutusta ja saunomista. Tuote valmistetaan ensiluokkaisista kotimaisista raaka-aineista käsityönä Lemin kunnassa Etelä-Karjassa, kiuas on CE-merkitty ja sillä on avainlippu merkki.

”Tämän Hev1-kiukaan syntyyn vaikutti osaltaan kotikuntamme Lemin ”Capital of Metal”-titteli. Kiuas on muotoilultaan hyvin selkeälinjainen, vahvoilla yksityiskohdilla täydennetty. Rakenteen osalta se on tehty kestäväksi. Stam1nan kanssa meillä löytyi monia yhdistäviä tekijöitä ja olemme iloisia tästä yhteistyöstä. Stam1nan mukana kiukaaseen tuli omat mausteensa, jotka ovat vuoden 2020 mallissa näyttävästi esillä”, kertoo kiukaan suunnitellut Misan tuotantopäällikkö Sami Sinkko.

Materiaalit ovat 50 % paksummat kuin Misan normaaleissa puukiukaissa, kiukaaseen mahtuu yli 200 kg kiviä ja sitä voi käyttää saunoihin aina 25 kuutioon saakka.

”Uusi Hev1-kiuas täydentää tuotevalikoimaamme suuren kivimäärän kiukaissa ja erottuu ominaisuuksillaan. Kiuas soveltuu yleisempiin kotisaunojen saunan kokoihin ja tarjoaa saunojille miellyttäviä löylyjä sekä silmäniloa”, Sinkko jatkaa.

Limited edition Misa-Stam1na puulämmitteinen Hev1 kiuas on myynnissä 1.2.-26.6.2021 Misa jälleenmyyjillä kautta maan.

Stam1nan haastattelut & management:

Katja Vauhkonen / Fullsteam Management,

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 747 9933

www.stam1na.com

Lisätietoja kiukaasta:

Misa Oy, myyntijohtaja Sami Lehtonen, 040-0975060

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja HEV1 kiukaasta: http://misa.fi/fi/hev1

Painokelpoiset pressikuvat: https://drive.google.com/drive/folders/1JS3FFlMd__PpnpBHnJRapfg5ii8teCLJ

Vuonna 1956 perustettu Misa Oy on Lemin kunnassa toimiva perinteinen kiuasvalmistaja. Tuotteet valmistetaan korkealuokkaisista raaka-aineista, kotimaisena käsityönä ja ne tunnetaan korkeasta laadustaan. Kaikilla kiukailla ja grilleillä on Avainlippu -merkki. Yritys työllistää noin 25 henkilöä ja se on Lemin kunnan jälkeen alueen toiseksi suurin työnantaja.

- Tyylikäs ja näyttävä katseenvangitsija

 

Misa Oy tuo markkinoille uuden modernin pilarimallisen kiukaan – Kuiske on suunniteltu vastaamaan tämän päivän saunojien tarpeita ja vaatimuksia.

Kuiske -kiukaan tyylikäs muotoilu sopii hyvin erilaisten saunojen sisustuksiin ja se tarjoaa nautinnolliset löylyt niin pienempiin huoneistosaunoihin kuin suurempiin perhesaunoihinkin. Pilarimallinen muotoilu mahdollista suuren kivimäärän, joka jakaa lämpöä tasaisesti koko löylytilaan ja takaa huippuluokan löylyt. Muotoilun ansiosta löylyn voimakkuutta on helppo säädellä, heittämällä vettä kiukaan avoimille sivuille saadaan pehmeät ja kosteat löylyt, kovemmat löylyt sen sijaan saadaan suoraan kiukaan päältä. Näin siis saadaan ensiluokkainen saunomiskokemus jokaisen saunojan oman mieltymyksen mukaan.

Kiukaassa käytetään ensiluokkaisia materiaaleja, kotimaassa valmistetut ruostumattomat vastukset ovat tulenkestävät ja ulkokuori vahvaa terästä. Väreinä löytyvät harjattu ruostumaton teräs tai musta. Lisävarusteena on saatavilla erillinen upotuskaulus, jolloin kiuas voidaan sulavasti yhdistää saunan sisustukseen.

Digitaalinen ohjausyksikkö ohjaa Kuiske -kiuasta, joka voidaan sijoittaa joko löylytilaan tai viereiseen huoneeseen. Näin myös kiukaan ohjaus on helppoa ja saunan lämpötila on jatkuvasti nähtävissä ohjauspaneelin näytöltä. Ohjainyksikkö voidaan myös sijoittaa vaivattomasti lapsiturvalliseen paikkaan.

”Uusi Misa Kuiske tuo tuoteperheeseemme modernin kiukaan, joka vastaa hyvin tämän päivän saunojien tarpeita. Kuiske on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja sen muotoilu sopii saunan sisustukseen tyylikkäästi ja käytännöllisesti. Tämä kiuas on mahdollista asentaa perinteisesti vapaasti lattialle tai vaihtoehtoisesti lauteisiin upotettuna sovituskauluksen avulla”, kertoo Misa Oy:n myyntijohtaja Sami Lehtonen
Kuiske -mallisto on saatavilla 6,6 kW sekä 8 kW:n tehoisena ja ne soveltuvat 5-14m³ kokoisiin saunoihin.

Viime aikoina on ollut esillä puunpolttamiseen liittyvät pienhiukkaspäästöt. Misalla on vuosien saatossa kehitetty puulämmitteisiä kiukaita energiatehokkaimmiksi, jolloin päästöjä synnyttävää puunpolttoa on saatu pienennettyä. Tästä kertovat kiukaidemme testatut korkeat hyötysuhdearvot. Varsinaisiin pienhiukkaspäästöihin liittyen ei vielä ole yhtenäistä standardisoitua testimenetelmää.

Tulisijaa käyttävällä on kuitenkin jo mahdollista tehdä asialle paljonkin. Näillä ohjeilla pystyt nyt jo vaikuttamaan päästöihin: Polta puuta puhtaasti opas.pdf