Puulämmitteiset kiukaat

Misan puulämmitteiset kiukaat valmistetaan Suomessa perinteitä kunnioittaen. Tuotteiden laatu on tunnettu ja se on meille kunnia-asia. Olemme panostaneet erityisesti tuotteiden kestävyyteen ja käyttömukavuuteen, ympäristöystävällisyyttä unohtamatta. Kaikki puulämmitteiset kiukaamme ovat CE-merkittyjä ja Avainlippu-tuotteita.

Misan vankkaa puukiuasperinnettä on kiukaan tulenkierrätysjärjestelmä, jonka avulla kiuas ja sauna lämpenevät lyhyessä ajassa valmiiksi pienellä puumäärällä. Puukiukaissa on kolmionmuotoiset palokammiot, jotka muodostavat hehkuvat kosketuspinnat kiuaskiville. Erillinen kivipesä ja tulipesä takaavat oikean ilmankierron sisäosan ympärille. Näin kivet ja sauna lämpenevät oikeassa suhteessa sekä kiukaan sisäosan käyttöikä pitenee.

Vuosien suunnittelun ja käyttökokemuksien perusteella kehitetyt kiukaamme ovat Suomen parhaimmistoa testeilläkin mitattujen arvojen perusteella. Esimerkiksi kaikkien perinteisten puulämmitteisten kiukaidemme hyötysuhde on yli 74 %.

Intohimo, sisu, kotimaisuus – ja ripaus hulluutta.

Hev1 - puulämmitteinen kiuas

on suunniteltu kestävyyttä, kotimaisuutta ja kunnon löylyjä arvostavalle

saunahullulle kansalle. Antaa löylyn puhua.

 

 

Lue lisää: MISA HEV1 11666 (10-25 m³)

11108 smallPienehköön saunaan sopiva kiuas. Lämmittää saunan pienellä puumäärällä, vähäpäästöisesti ja turvallisesti. Kiukaan hyötysuhde on 75,6 %.  Hyvä ilmankierto takaa nautinnolliset löylyt. Lasiluukun kautta saunaa valaisee tulen loimu tunnelmaa tuoden. Kiukaan etuosa on mustaksi emaloitu, muut ulkovaipan osat ovat ruostumatonta terästä. Säätöjalat helpottavat asennusta. Hormiliitäntä kiukaan päältä tai takaa. Saatavana sivuliitännällä varustetut mallit 11108O ja 11108V. Kiukaaseen on saatavana vesisäiliö sivulle tai päälle. Muut lisätarvikkeet.

Lue lisää: MISA 11108 (6-16 m³)

Saatavana vain K-Raudoista!

KR16 oikea nettiPienehköön saunaan sopiva kiuas. Lämmittää saunan pienellä puumäärällä, vähäpäästöisesti ja turvallisesti. Kiukaan hyötysuhde on 75,6 %.  Hyvä ilmankierto takaa nautinnolliset löylyt. Lasiluukun kautta saunaa valaisee tulen loimu tunnelmaa tuoden. Kiukaan 11108 sisarmalli. Kiukaan etuosa on mustaksi emaloitu, muut ulkovaipan osat ovat hiottua ruostumatonta terästä. Säätöjalat helpottavat asennusta. Hormiliitäntä kiukaan päältä tai takaa. Kiukaaseen on saatavana vesisäiliö KR17100 sivulle tai 17321 päälle. Muut lisätarvikkeet.

Lue lisää: KR16 (6-16 m³)

11206Pitkäikäinen ja perinteikäs löylynantaja. Pitkä tulenkierto yhdistettynä tehokkaaseen ilmankiertojärjestelmään takaavat saunan nopean lämpenemisen pienellä puumäärällä ja vähäpäästöisesti. Kiukaan hyötysuhde on 74,1%. Kiukaan etuosa mustaksi emaloitu, muut ulkovaipan osat ovat ruostumatonta terästä. Lasiluukku ja säätöjalat vakiovarusteena. Hormiliitäntä kiukaan päältä tai takaa. Saatavana myös sivuliitännällä varustetut mallit 11208O ja 11208V. Kiukaaseen on saatavana vesisäiliö sivulle tai päälle. Muut lisätarvikkeet.

Lue lisää: MISA 11208 (8-20 m³)

Saatavana vain K-Raudoista

KR20 oikea nettiPitkäikäinen ja perinteikäs löylynantaja. Pitkä tulenkierto yhdistettynä tehokkaaseen ilmankiertojärjestelmään takaavat saunan nopean lämpenemisen pienellä puumäärällä ja vähäpäästöisesti. Kiukaan hyötysuhde on 74,1%. Kiukaan 11208 sisarmalli. Kiukaan etuosa mustaksi emaloitu, muut ulkovaipan osat ovat hiottua ruostumatonta terästä. Lasiluukku ja säätöjalat vakiovarusteena. Hormiliitäntä kiukaan päältä tai takaa. Kiukaaseen on saatavana vesisäiliö KR17200 sivulle tai 17321 päälle. Muut lisätarvikkeet.

Lue lisää: KR20 (8-20 m³)

11306 oikeaSaunan sydän suurempaankin koti- tai mökkisaunaan. Kiukaan rakenteen ansiosta saunomaan pääsee nopeasti. Suuri kivimäärä takaa taas muhkeat löylyt. Kiukaan mitattu hyötysuhde on  74,3 %. Kiukaan etuosa mustaksi emaloitu, muut ulkovaipan osat ovat ruostumatonta terästä. Lasiluukku ja säätöjalat vakiovarusteena. Hormiliitäntä kiukaan päältä tai takaa. Saatavana myös sivuliitännällä varustetut mallit 11308O ja 11308V. Kiukaaseen on saatavana vesisäiliö sivulle tai päälle. Muut lisätarvikkeet.

Lue lisää: MISA 11308 (15-30 m³)

Kiviset 1220Pehmeiden ja kosteiden löylyjen ystäville. Kiukaan tekniikassa on hyödynnetty pitkää kokemustamme puulämmitteisten kiukaiden valmistajana. Lähes lattianrajasta alkava suuri kivitila antaa saunaan tasaisesti lämpöä. Lasiluukku ja säätöjalat ovat vakiovarusteena. Verkkomainen ulkokuori ruostumatonta terästä. Kiukaaseen voidaan liittää vesisäiliö kiukaan päälle. Muut lisätarvikkeet

Lue lisää: KIVISET 11220 (8-20 m³)

11208KToisen huoneen puolelta lämmitettävä kiuas säästää tilaa saunan puolelta ja antaa mahdollisuuksia erilaisiin lauderatkaisuihin. Lisäksi saunahuoneeseen ei kulkeudu roskia tms. polttopuiden mukana. Toisen huoneen puolelta lämmitettävien kiukaiden luukun raami on jatkettu ja luukkua ympäröivä kehys peittää seinän aukotuksen.
Pitkä tulenkierto yhdistettynä tehokkaaseen ilmankiertojärjestelmään takaavat saunan nopean lämpenemisen pienellä puumäärällä ja vähäpäästöisesti. Kiukaan hyötysuhde on 74,1%. Lasiluukku ja säätöjalat vakiovarusteena. Hormiliitäntä kiukaan päältä. Seinä jonka läpi kiuasta lämmitetään tulee olla palamatonta materiaalia. Kiukaaseen on saatavana vesisäiliö sivulle tai päälle. Muut lisätarvikkeet.

Lue lisää: MISA 11208K (8-20 m³)

11308K nettiToisen huoneen puolelta lämmitettävä kiuas säästää tilaa saunan puolelta ja antaa mahdollisuuksia erilaisiin lauderatkaisuihin. Lisäksi saunahuoneeseen ei kulkeudu roskia tms. polttopuiden mukana. Toisen huoneen puolelta lämmitettävien kiukaiden luukun raami on jatkettu ja luukkua ympäröivä kehys peittää seinän aukotuksen. 
Pitkä tulenkierto yhdistettynä tehokkaaseen ilmankiertojärjestelmään takaavat saunan nopean lämpenemisen pienellä puumäärällä ja vähäpäästöisesti. Kiukaan hyötysuhde on 74,3%. Lasiluukku ja säätöjalat vakiovarusteena. Hormiliitäntä kiukaan päältä. Seinä jonka läpi kiuasta lämmitetään tulee olla palamatonta materiaalia. Kiukaaseen on saatavana vesisäiliö sivulle tai päälle. Muut lisätarvikkeet.

Lue lisää: MISA 11308K (15-30 m³)