Puugrillit

Misa siellä lukee.

Misan puugrilli on pihan keskipiste ja tunnelman luoja.

Grilli on suunniteltu ulkokäyttöön, mutta lisävarusteiden avulla se sopii erinomaisesti myös grillikatoksien kätevästi käytettäväksi komistajaksi.

Misan puugrilli tarjoaa pihakokille eväät mitä herkullisimpien ruokien valmistamiseen saunan päätteeksi nautittuna tai vaikkapa suuremmallekin vierasjoukolle katettuna – vain mielikuvitus on rajana!

EI SAATAVILLA KAUDELLA 2023

Puugrilli Basic tarjoaa mahdollisuuden pariloida, grillata ja keittää. Puugrillin lasiluukulla varustettu tulisija on mustaksi emaloitu.
Saatavilla lisävarusteilla voi täydentää kokonaisuutta.

Mitat:
leveys
syvyys
korkeus
käyttötason korkeus
82 cm
72 cm
175 cm
82 cm

puugrilli basic netti

EI SAATAVILLA KAUDELLA 2023

Puugrilli Premium tarjoaa täydellisen mahdollisuuden pariloida, grillata, keittää, savustaa ja loimuttaa. Puugrillissä on sivutasot kokkailua helpottamassa. Tuulensuoja on ruostumatonta terästä. Puugrillin lasiluukulla varustettu tulisija on mustaksi emaloitu.
Saatavilla lisävarusteilla voi vielä täydentää kokonaisuutta.

Mitat:
leveys
syvyys
korkeus
käyttötason korkeus
114 cm
72 cm
175 cm
82 cm

puugrilli premium netti

 

19031-savustin

EI SAATAVILLA KAUDELLA 2023

Astian tilavuus 60 l. Kaksi vaakaritilää ja yksi piikkiritilä. Erillinen purulautanen. Rasvalevy ruostumatonta terästä, muut osat mustaksi emaloituja. Halkaisija 55 cm ja korkeus 30 cm.

pataosa-14260Tilavuus 60 l. Pataosa ruostumatonta terästä, kansi alumiinia. Varustettu hanalla. Halkaisija 53 cm ja korkeus 30 cm.

hormi-liesikupu-15100Grillikatoskäyttöön. Mukana tulevat juuripellit vesi- ja sisäkatolle, jotka kannattavat hormin. Hormiosan mitat: 32 x32 x 150 cm. Liesikuvun halkaisija 100 cm, korkeus 40 cm. Hormiosa ja liesikupu galvanoitua terästä. Hattuosa ruostumatonta terästä. Puugrilli asetetaan liesikuvun alle ja savuputki johdetaan hormiosan sisään. Puugrillin savuputkea jatketaan jatkoputkilla vesikaton tasalle asti.

 

paellapannu-19100Teräksestä valmistettu. Paellan tms. valmistamiseen. Reunan korkeus 7 cm. Kantena voidaan käyttää erikseen saatavaa emaloitua kantta 44118.

loimulauta-19309Helppokäyttöinen. Loimutettava kalan file tms. kiinnitetään ruostumattomalla kiinnitys-langalla. Lauta asetetaan puugrilliin ruostumattoman telineen avulla. Laudan mitat: 14 x 50 cm. Puugrillissä voidaan käyttää kuutta loimulautaa kerralla.

Soveltuu Misa-Puugrillin tulipesän suojakanneksi ja paellapannun 19100 kanneksi.