Ajankohtaista

- Tyylikäs ja näyttävä katseenvangitsija

 

Misa Oy tuo markkinoille uuden modernin pilarimallisen kiukaan – Kuiske on suunniteltu vastaamaan tämän päivän saunojien tarpeita ja vaatimuksia.

Kuiske -kiukaan tyylikäs muotoilu sopii hyvin erilaisten saunojen sisustuksiin ja se tarjoaa nautinnolliset löylyt niin pienempiin huoneistosaunoihin kuin suurempiin perhesaunoihinkin. Pilarimallinen muotoilu mahdollista suuren kivimäärän, joka jakaa lämpöä tasaisesti koko löylytilaan ja takaa huippuluokan löylyt. Muotoilun ansiosta löylyn voimakkuutta on helppo säädellä, heittämällä vettä kiukaan avoimille sivuille saadaan pehmeät ja kosteat löylyt, kovemmat löylyt sen sijaan saadaan suoraan kiukaan päältä. Näin siis saadaan ensiluokkainen saunomiskokemus jokaisen saunojan oman mieltymyksen mukaan.

Kiukaassa käytetään ensiluokkaisia materiaaleja, kotimaassa valmistetut ruostumattomat vastukset ovat tulenkestävät ja ulkokuori vahvaa terästä. Väreinä löytyvät harjattu ruostumaton teräs tai musta. Lisävarusteena on saatavilla erillinen upotuskaulus, jolloin kiuas voidaan sulavasti yhdistää saunan sisustukseen.

Digitaalinen ohjausyksikkö ohjaa Kuiske -kiuasta, joka voidaan sijoittaa joko löylytilaan tai viereiseen huoneeseen. Näin myös kiukaan ohjaus on helppoa ja saunan lämpötila on jatkuvasti nähtävissä ohjauspaneelin näytöltä. Ohjainyksikkö voidaan myös sijoittaa vaivattomasti lapsiturvalliseen paikkaan.

”Uusi Misa Kuiske tuo tuoteperheeseemme modernin kiukaan, joka vastaa hyvin tämän päivän saunojien tarpeita. Kuiske on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja sen muotoilu sopii saunan sisustukseen tyylikkäästi ja käytännöllisesti. Tämä kiuas on mahdollista asentaa perinteisesti vapaasti lattialle tai vaihtoehtoisesti lauteisiin upotettuna sovituskauluksen avulla”, kertoo Misa Oy:n myyntijohtaja Sami Lehtonen
Kuiske -mallisto on saatavilla 6,6 kW sekä 8 kW:n tehoisena ja ne soveltuvat 5-14m³ kokoisiin saunoihin.

Viime aikoina on ollut esillä puunpolttamiseen liittyvät pienhiukkaspäästöt. Misalla on vuosien saatossa kehitetty puulämmitteisiä kiukaita energiatehokkaimmiksi, jolloin päästöjä synnyttävää puunpolttoa on saatu pienennettyä. Tästä kertovat kiukaidemme testatut korkeat hyötysuhdearvot. Varsinaisiin pienhiukkaspäästöihin liittyen ei vielä ole yhtenäistä standardisoitua testimenetelmää.

Tulisijaa käyttävällä on kuitenkin jo mahdollista tehdä asialle paljonkin. Näillä ohjeilla pystyt nyt jo vaikuttamaan päästöihin: Polta puuta puhtaasti opas.pdf