Ajankohtaista

Tule tutustumaan Misan tuotteisiin Kevätmessuilla 6.-9.4.2017.

Löydät meidät Omamökki-alueelta osastolta 7f149!

OMAMOKKI17logopvm

Misan 60-vuotisjuhlavuoden huipennus on täällä!

Osallistu kisaan Facebook sivuillamme.

Kaikkien tästä julkaisusta 31.12. mennessä tykänneiden kesken arvomme legendaarisen MISA 11208 kiukaan (arvo 450 euroa)! Kyseessä on perinteikäs ja pitkäikäinen löylynantaja, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

Säännöt: MISA 11208 kiukaan arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Voittaja arvotaan julkaisusta tykänneiden kesken. Osallistumisaika on 16.- 31.12.2016 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti viikolla 1. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Misa vastaa arpajaisverosta. Facebook ei ole osallinen arvontaan.

misa kiuas kilpailu

Lappeenrannan Nuorkauppakamarin Joulupuu -keräys

Tule Misan kanssa jakamaan jouluiloa lapsille! Jokaisesta uudesta Misan Facebook-sivun tykkäyksestä lahjoitamme 24.11.–8.12. välisenä aikana 20 senttiä pottiin, jolla Misa osallistuu Lappeenrannan Nuorkauppakamarin Joulupuu -keräykseen (lahjoitussumma maksimissaan 400 euroa). 

Joulupuu -keräyksen tavoitteena on kerätä joululahjoja lapsille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman. Lappeenrannassa keräys järjestetään jo kymmenennen kerran. Lue lisää Lappeenrannan Nuorkauppakamarin Joulupuu -keräyksestä: http://jclappeenranta.fi/toiminta/joulupuu-kerays/

Klikkaa itsesi Misan Facebookiin:

https://www.facebook.com/misakiukaat/?ref=aymt_homepage_panel

 

Ps. Kutsu ystäväsikin mukaan – jaettu ilo on paras ilo!

Minun täydellinen ‪#‎saunahetkeni‬ -kilpailu on päättynyt ja voittajaan on oltu yhteydessä. Kiitos vielä kaikille kilpailuun osallistuneille! Hienoja kuvia ja kuvauksia täydellisistä saunahetkistä tuli kaikkiaan yli 100!

Minun täydellinen #saunahetkeni -kilpailu

 

Rantamaisema, sylillinen puita, piipusta nouseva savu, tuore koivuvasta, pehmeä sihahdus kiukaalta, hikikarpalot otsalla, taivaallisen rento ja nautinnollinen olo. Suomalaista saunahetkeä ei voita mikään!

Minun täydellinen #saunahetkeni. On sinun vuorosi kertoa meille, millainen on sinun täydellinen saunahetkesi. Osallistu kilpailuun ja voita luksusviikonloppu Holiday Club Saimaalla!

Ota kuva tai kirjoita kuvaus sinun täydellisestä saunahetkestäsi ja voit voittaa 456 € arvoisen luksusviikonlopun Holiday Club Saimaalla. Palkinto sisältää kahdelle hengelle 2 vuorokauden majoituksen Paviljongin delux-huoneessa (sis. runsas buffet aamiainen, kylpylän ja saunamaailman käyttö, kuntosalin käyttö).

 

Osallistu kilpailuun jollain seuraavista tavoista:
- Postaa kuva täydellisestä saunahetkestäsi Facebookiin tai Instagramiin häshtägilla #saunahetkeni tai Misan Facebook-seinälle: https://www.facebook.com/misakiukaat/

- Jos et käytä Facebookia tai Instagramia, lähetä kuva tai kuvaus (max 1000 merkkiä) täydellisestä saunahetkestäsi sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvomme luksusviikonlopun Holiday Club Saimaalla.

 

Kilpailu päättyy 31.7.2016. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

 

Minun täydellinen #saunahetkeni -kilpailun säännöt ja ohjeet

1. Arvonnan järjestäjä

Misa Oy, Punaportinkatu 15, 54710 Lemi. Myöhemmin tässä tekstissä "Kilpailun järjestäjä".

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistutaan ottamalla minun täydellinen #saunahetkeni -aiheinen kuva ja lataamalla se Facebookiin tai Instagramiin aihetunnisteella #saunahetkeni tai Misan Facebook-seinälle. Kilpailuun voi osallistua myös lähettämällä kuvan tai kuvauksen (max 1000 merkkiä) sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Voittaja arvotaan kaikkien kuvan ladanneiden tai lähettäneiden ja kuvauksen lähettäneiden kesken. Kilpailun järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti kommentoimalla voittajakuvaa Facebookissa sekä pyytämällä yhteystiedot palkinnon luovutusta varten, tai lähettämällä sähköpostiviestin voittajakuvan lähettäneelle tai voittajakuvauksen kirjoittaneelle. Kilpailuun osallistuminen vahvistuu, kun kuva latautuu kilpailun aihetunnisteilla Facebookiin tai Instagramiin tai kun kuva tai kirjallinen kuvaus vastaanotetaan. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt (alle 18-vuotiailla holhoojan suostumus). Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Misa Oy:n tai Nitro ID:n (ID Partners Oy) henkilökunnilla.

3. Kilpailuaika ja palkinnon luovutus/julkisuus

Kilpailu on voimassa 22.6.–31.7.2016. Kilpailun järjestäjä arpoo voittajan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 8.8. mennessä. Kilpailun järjestäjä voi julkaista kilpailuun osallistuneet kuvat ja kuvaukset sekä niiden ottajien ja kirjoittajien nimet/nimimerkit, voittajakuvan tai -kuvauksen sekä palkinnon voittajan nimen omilla verkkosivuillaan ja muissa valitsemissaan kanavissa.

4. Palkinnot

Palkintona arvotaan luksusviikonloppu Holiday Club Saimaalla kahdelle hengelle (arvo 456 €). Palkinto sisältää 2 vuorokauden majoituksen Paviljongin delux-huoneessa (sis. runsas buffet aamiainen, kylpylän ja saunamaailman käyttö, kuntosalin käyttö). Palkinnon luovuttaa Misa Oy. Palkinnon voimassaoloaika on 8.8.2016-8.8.2017. Palkinto ei ole muutettavissa rahaksi.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan arvonnan jälkeen.

5. Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailuun osallistumisen yhteydessä mahdollisesti tapahtuvista tietoliikennehäiriöistä tai tietoteknisistä ongelmista, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.

6. Arpajaisvero

Kilpailun järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Löydät Misan jatkossa myös Facebookista!

Käy tutustumassa sivuihimme!

Misa toimitti Jukolan viestin telttasaunoihin tänä vuonna uudet kiukaat ja piiput!

Toivotamme suunnistajille hyviä löylyjä!

Lue aiheesta Etelä-Saimaasta

 

Misa Oy ja Liiga-Saipa Oy ovat sopineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2016-2017!

Misa toivottaa Meidän Pojille onnea ja menestystä!

 

misa 60 v

 

Misan puulämmitteisten kiukaiden mallisto uusiutuu vuoden 2015 alussa!

Kehitimme jo ennestään hyväksi ja toimivaksi tunnettua kiukaamme rakennetta vielä paremmaksi.
Tehtyjen muutoksien ansiosta kiukaiden hyötysuhde parani, päästöt pieneni ja hormiin poistuvien
savukaasujen lämpötilat alenivat!

Uudet perusmallit ovat:
11108 puulämmitteinen kiuas 6-16 m³ saunaan
11208 puulämmitteinen kiuas 8-20 m³ saunaan
11308 puulämmitteinen kiuas 15-30 m³ saunaan
Perusmallien lisäksi on saatavissa sivuliitännällä varustetut mallit 11108O/111108V, 11208O/11208V
ja 11308O/11308V. Myös toisen huoneen puolelta lämmitettävät mallit 11208K ja 11308K kuuluvat
valikoimaan.

Hyötysuhteet ovat kaikissa malleissa yli 74 %!

Ulkonäöllisesti kiukaat säilyvät saman näköisinä ja kokoisina edellisiin malleihin verrattuna.

Kiukaita on saatavissa heti vuoden 2015 alusta.

11108